Slide background

Wat kost een bezoek aan de Osteopaat?

Voor een bezoek aan de osteopaat heeft u geen verwijzing van een huisarts nodig. De kosten voor een osteopathisch consult bedragen €85. Een behandeling duurt 45 minuten. De eerste twee behandelingen kunnen elkaar snel opvolgen, tussen de daaropvolgende behandelingen zit meestal wat meer tijd. Na afloop van uw behandeling wordt u verzocht de kosten meteen te voldoen, het liefst door middel van een pinbetaling. In de praktijk is een pinautomaat aanwezig.

Bent u verhinderd?

Bent u verhinderd voor een afspraak? Geef dit dan minstens 24 uur voor aanvang van het betreffende consult door, zodat de lege ruimte door iemand anders opgevuld kan worden. Wanneer de afspraak niet of niet tijdig (uiterlijk 24 uur) van tevoren is afgezegd, zal een deel van de kosten (€50) in rekening worden gebracht.

Vergoeding van uw osteopatische behandeling door de zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars vergoeden een osteopathische behandeling vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling gaan daarom niet van uw eigen risico af. Informeer bij uw verzekeraar hoeveel er van de behandeling vergoed wordt. Hier ziet u hoeveel u terug krijgt van uw zorgverzekeraar: